Dit is een professionele plek om over affiliate marketing te praten

Behandel dit discussieforum met hetzelfde respect als zou je doen op een openbare plek. Wij zijn een community, een plek om je vaardigheden, kennis en interesses te delen.

We hebben geen harde regels echter zijn er wel een paar regels nodig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast hopen we dat je je gezonde verstand gebruikt als je berichten plaatst of een topic opent.

Het verbeteren van de discussie

Help samen met ons om van het affiliatecommunity forum een geweldige plek te maken om te praten of discussiëren over alles wat te maken heeft met affiliate marketing. Ben je niet zeker of je post of reactie iets toevoegt, denk dan na over wat je wilt zeggen en probeer het later opnieuw.

De onderwerpen die hier besproken worden zijn belangrijk voor ons en onze leden, we willen dan ook dat je altijd respectvol handelt ook al ben je het niet altijd eens met wat er gezegd wordt.

Blijf netjes, ook wanneer je het niet eens bent

Het kan natuurlijk zijn dat je wilt reageren op iets waar je het niet mee eens bent. Dat is prima. Maar denk aan bekritiseren ideeën, geen mensen . Probeer het volgende te vermijden:

 • Scheldpartijen
 • Persoonlijke aanvallen
 • Reageren op de toon van een bericht in plaats van de werkelijke inhoud

In plaats daarvan bied gemotiveerde tegenargumenten dat het gesprek helpt te verbeteren.

Je deelname telt mee

De gesprekken die we hier voeren zetten de toon voor iedereen. Help mee om ook in de toekomst deel te nemen aan discussies of misschien er zelf een te starten, maar vooral moet het een interessante plek worden om op regelmatige basis terug te komen en waardevolle informatie te vinden.

Wij bieden je de tools om het beste in je naar boven te halen: favorieten, bookmarks, likes, flags, replies, edits en ga zo maar door. Gebruik deze tools dan ook om je eigen ervaringen en die van andere te verbeteren.

Let’s try to leave our park better than we found it.

Als je een probleem ziet, Markeer deze.

Moderators hebben speciale autoriteit; zij zijn verantwoordelijk voor dit forum. Maar dat zijn jullie ook. Met jouw hulp kunnen moderators de begeleiders zijn van de community en niet alleen de conciërge of de politie.

Wanneer je iet ziet wat niet door de beugel kan, ga niet reageren. Dit moedigt het slechte gedrag alleen maar aan, het verbruikt jouw energie en iedereen zijn tijd. Markeren is genoeg . Als er genoeg mensen een antwoord markeren zal er aktie ondernomen worden dit kan zowel automatisch of door een moderator.

Om alles in goede banen te leiden behouden moderators zich het recht om, zonder opgaaf van reden, content en user accounts om welke reden dan ook op elk gewenst moment te verwijderen. Moderators bekijken niet ieder bericht van te voren daarom nemen de moderators en de site eigenaar geen enkele verantwoordelijkheid voor de geplaatste inhoud.

Blijf altijd netjes

Niets saboteert een gezonde gesprek meer als grofheid:

 • Wees beschaafd.Plaats niets wat een redelijk persoon kan beschouwen als beledigend.
 • Hou het netjes. Plaats niets obsceen of met een sexueel getinte toon.
 • Respecteer elkaar. Val niemand lastig, geef zomaar persoonlijke gegevens van andere weer, of doe niet of je iemand anders bent
 • Respecteer het forum. Plaats geen spam of probeer op een andere manier het forum kapot te maken.

Dit zijn maar een aantal dingen die we hier als leidraad stellen. We gaan ervan uit dat iedereen weet hoe hij of zij zich moeten gedragen binnen en buiten het forum.

Hou het netjes

Zorg ervoor dat je alles op de juiste plaats zet zodat we meer tijd over houden om gesprekken te voeren dan met het opruimen van ervan, dus:

 • Start geen onderwerp in de verkeerde categorie.
 • Niet hetzelfde cross-posten in meerdere onderwerpen.
 • Plaatst geen reacties zonder inhoud.
 • Verander niet van onderwerp in een topic
 • Zet geen ‘handtekening’ onder iedere post. Elke post heef tje profiel informatie eraan verbonden.

In plaats van het plaatsen van “+1” of “akkoord / klopt”, gebruik je de Like-knop. In plaats van binnen een bestaand onderwerp radicaal een andere richting in te gaan gebruik je Antwoord als een gelinkte onderwerp.

Plaatst alleen je eigen content

Je mag niets van iemand anders posten zonder toestemming van deze persoon. Plaats ook niets wat in strijd is met de wet. Denk hierbij aan software, video, audio en/of afbeeldingen.

Powered by You

Deze website wordt beheerd door onze vriendelijk personeel en jij , de community. Als je nog vragen hebt over hoe de dingen hier moeten werken, open dan een nieuw onderwerp in de rubriek algemeen.
Als er een kritiek probleem is dat niet in de rubriek algemeen, of met de markeer functie kan worden opgelost, neem dan contact met ons op via de staff pagina.

Algemene Voorwaarden

Ja, juridisch jargon is saai, maar we moeten onszelf – en in het verlengde, jouw en je gegevens – beschermen tegen onvriendelijke mensen. Daarom hebben we onze Algemene Voorwaarden beschreven. Bij het gebruiken van dit forum ga ja akkoord met onze Algemene Voorwaarden.